Чорна п'ятниця в Алло: час придбати Apple Watch

Apple Watch — це більше, ніж розумний годинник. Особливо корисним цей гаджет буде для студентів та старшокласників, бо допоможе і в навчанні, і в плануванні дня.

Особливо приємно купувати класну та функціональну техніку зі знижками. І це легко, бо незабаром магазин Алло розпочне Чорну Чарівнятницю! Тішити покупців будуть знижками до 60% на понад 1000 000 одиниць товарів. І це ще не все: Чорна п'ятниця триватиме з 18 по 28 листопада! Тож часу для здійснення покупки своєї мрії точно вистачить.

А тепер детальніше про найбільш «розумний» годинник.

Диктофон, що встигнути записати все

Студентам та школярам важливо вміти складати правильний конспект, який допоможе розібратися з темою та підготуватися в майбутньому до заліку. Але ж не завжди потім можливо прочитати те, що було написано нашвидкуруч!

З функцією «Диктофон» на Apple Watch можна перетворити лекцію на аудіозапис, який буде доступним на iPhone, Mac або iPad. І жодних хвилювань, що було втрачено щось важливе.

Як шпаргалка чи підказка

Усі фото з папки «Улюблені» на iPhone можна переглядати за допомогою годинника. Додавши туди скріни сторінок підручника, фото конспекту чи інші зображення, можна непомітно використовувати їх під час заліку чи контрольної.

Можливо, це не дуже чесно. Але саме вміння знаходити вихід зі складних ситуацій та користуватися технічними досягненнями часто важливіше за знання певних формул чи правил.

Швидкі сповіщення

Не всі лекції однаково цікаві. Часто руки самі тягнуться до телефону, щоб переглянути стрічку в соціальних мережах чи повідомлення в месенджерах. А потім уже важко відірватися від віртуального світу та поринути з головою в навчання.

Користувачі Apple Watch можуть переглянути всі сповіщення, повідомлення та дзвінки, що надходять на iPhone, і взяти в руки телефон тільки у випадку, коли це дійсно важливо. Згодом це трансформується у звичку правильного використання часу, яка буде дуже корисною в дорослому житті.

Контроль сну

Інколи просто не вистачає часу для повноцінного сну: заняття, спілкування з друзями, хобі чи спорт, а вночі так хочеться подивитися фільм або переглянути всі соціальні мережі. І кожен ранок тоді починається зі втоми та роздратування.

Функція «Сон» на улюбленому годиннику допоможе дізнатися, як швидко вдається заснути, наскільки спокійний сон вночі та скільки вдається спати в середньому. Аналізуючи отримані дані вдасться більш серйозно віднестися до питань графіку дня й зробити свій розпорядок більш комфортним.

Прислухатися до себе

Вміння зосередитися на собі та своїх відчуттях важливо формувати з юних років. Це допоможе легко справлятися зі стресом та досягти внутрішньої гармонії. В програмі «Свідомість» є практики «Дихання» та «Роздуми».

Кожна з них займає буквально хвилину та є своєрідною медитацією, що дозволяє краще розуміти себе та знаходити відповіді на питання, що хвилюють.

Тому Чорна п'ятниця в Алло, яка от-от розпочнеться — ідеальний час придбати ідеальний годинник Apple Watch, який робить життя трішки кращим.

19747 14.11.2022



Объявления БУ и новых устройств Apple в Украине - iPoster.ua




Смотреть все объявления Apple
×
×