Залишайтеся на зв'язку з кожним клієнтом завдяки АТС

Віртуальна АТС — системне рішення, яке полягає у підключенні хмарної технології до всіх телефонних номерів компанії. Завдяки цьому можна спростити всі процеси, пов'язані з телефонною комунікацією. Наприклад, віртуальна АТС дозволяє :

  • • автоматично розподіляти вхідні дзвінки;
  • • здійснювати та утримувати багато дзвінків одночасно;
  • • вести запис розмов та детальну статистику;
  • • переводити клієнта до іншого оператора без розриву зв'язку.

Переваги віртуальної АТС для бізнесу

Підключення системи триває приблизно 5 хвилин, а контакт-центр можна організувати як в офісі, так і віддалено. Для налаштування не потрібне спеціалізоване обладнання або додаткові витрати — віртуальна АТС повністю розташована в хмарі.

Крім цього, таке рішення має низку переваг.

Зростання кількості продажів

Завдяки розумному розподілу всіх вхідних дзвінків та швидкої реакції на пропущені виклики клієнти оперативно отримують потрібну інформацію та більш ймовірно погоджуються на покупку.

Комфорт під час очікування

Навіть, якщо всі оператори зайняті, голосове вітання та прохання почекати допоможуть утримати клієнта. А інтерактивний розподіл дзвінків приєднає до менеджера, який звільниться першим.

Якісне обслуговування

Можливість записувати дзвінки, збирати актуальну статистику та аналізувати дані допомагає персоналізувати підхід до клієнтів та створювати для них унікальніші пропозиції.

Онлайн-керування системою

Слідкувати за всім процесом можна через зрозумілий веб-портал, а підключення системи не вимагає купівлі додаткового обладнання — всі дані налаштовуються та зберігаються у хмарі.

Контроль витрат

Прозорість системи дозволяє бачити всі виклики та забороняти деякі з них. Наприклад, міжнародні чи особисті. Тепер АТС працюватиме в рази ефективніше і дасть помітний результат.

Вартість

Оплата за користування АТС після її встановлення фіксована та здійснюється раз на місяць. Також загальну вартість можна заздалегідь розрахувати, виходячи з розмірів вашої організації, кількості працівників та кількох інших аспектів. Щоб дізнатися про вартість такого рішення саме для вас, достатньо заповнити форму на сайті і дочекатися дзвінка оператора.

Компанія Київстар пропонує скористатися перевагами віртуальної АТС за найбільш оптимальними цінами.

55 29.03.2023



Оголошення БУ і нових пристроїв Apple в Україні - iPoster.ua




Дивитись всі оголошення Apple
×
×