Veemo - трьохколісний веломобіль для дорослих . Відео!

В відео співзасновник стартапу VeloMetro Коді Бейкер розповідає, що він сильно сподівається на те, що його трьохколісний веломобіль Veemo зможе запевнити людей пересісти на чистіший та здоровіший вид транспорту.

Veemo повністю закритий, в ньому є сидіння для водія, кермо і багажник як у справжнього автомобіля. Однак, щоб здійснити поїздку, водію доведеться крутити педалі. Хоча, і це не так вже й складно – під час поїздки водію допомагають три електричних двигуна, що працюють від акумулятора.

Веломобіль Veemo створений для жителів міст, для здійснення поїздок на невеликі відстані.

«Дослідження показують, що 60% людей хотіли б їздити на велосипедах», розповідає Коді Бейкер. «Але вони не хочуть піддаватися негативному впливу шкідливих речовин на дорогах, бояться їздити поміж автомобілів або ж не мають місця для зберігання велосипеда».

Veemo вирішує всі ці проблеми.

Щоб скористатися Veemo, не потрібно мати посвідчення водія та страховку. Крім того, на ньому можна їздити по вело-доріжкам, тому не потрібно хвилюватися через близьку присутність автомобілів.

За допомогою спеціального додатку можна буде швидко знайти найближчий до вас Veemo та відкрити його. Сівши у веломобіль, залишиться лише ввести пін-код – і можна рушати.

В найближчі місяці компанія VeloMetro буде проводити тестування п’яти веломобілів Veemo на території Університету Британської Колумбії у місті Ванкувер. Після цього планується розширення території використання Veemo.

Коді Бейкер, співзасновник стартапу VeloMetro.

Відео було зняте в місті Ванкувері в Канаді, де знаходиться офіс стартапу VeloMetro.


DeZeen 3652 18.04.2017



Оголошення БУ і нових пристроїв Apple в Україні - iPoster.ua




Дивитись всі оголошення Apple
×
×