Методи, які дозволяють заробляти на криптовалюті максимально швидко.

Основні принципи інвестування, тобто отримання пасивного доходу, з'явилися досить давно. Однак динамічний розвиток таких напрямків, як і суміжні види пасивного заробітку, отримали лише в останні кілька років. Перш за все це було обумовлено загальним процесом цифровізації. У другу чергу - впровадженням нової фінансової системи криптовалют. Сьогодні кожен бажаючий, навіть при наявності невеликого стартового капіталу, має можливість значно поліпшити своє матеріальне становище та на постійній основі отримувати стабільний дохід. Для цього потрібно розібратися з основними способами пасивного заробітку та тим, який варіант найкраще підходить для індивідуальних потреб щодо знань, наявності практики, ризиків та затрат часу. Якщо буде використовуватися саме криптовалюта як основний фінансовий інструмент, доведеться підібрати надійний обмінник криптовалют Вінниця. Саме за допомогою таких платформ здійснюються транзакції з цифровими та фіатними грошима максимально швидко та зручно.

Суть усіх цих напрямків діяльності в цілому одна й та ж — гра на курсі валют, тобто на зміні цінності різних видів грошей. Однак відрізнятимуться:

  • • терміни отримання прибутку;
  • • часові витрати;
  • • ризики.

Найвищий ризик буде в трейдингу, так як тут зазвичай розрахунок робиться на отримання прибутку в максимально стислі терміни. Для цього застосовуються достатньо агресивні стратегії. Декілька угод можуть відкриватись та закриватись протягом одного дня. Частина з них може давати провал, який, в принципі, вирівнюється в кінці за рахунок отримання прибутку з інших угод. Щоб зменшити витрати часу, можна скористатися послугами сервісів, де пропонується здійснювати таку діяльність в повністю автоматичному режимі за заданими настройками.

У стейкингу зазвичай прибуток невеликий, але часові витрати, також, будуть пропорційні. Крім того, в даному випадку є можливість отримати прибуток як саме від зміни цінності цифрової валюти, яка буде зберігатися на криптокошельку, так і від додаткової винагороди за період зберігання.

Інвестування - це зазвичай більш масштабна діяльність, при якій максимально аналізуються всі супутні фактори з метою зниження та розподілу ризиків. Солідний прибуток зазвичай можна отримати лише з хорошого стартового капіталу і в довгостроковій перспективі. Однак у даному випадку ставка частіше робиться на стабільність отримання прибутку.

Як працювати через криптовалютний обмінник?

Оскільки безпосередньо купити цифрові монети за фіатні гроші технічно неможливо, необхідно скористатися послугами посередницьких сервісів. Для цього потрібно вибрати платформу, що найкраще підійде для застосування за певними критеріями. Серед найбільш значимих параметрів зазвичай розглядають такі:

  • • функціональність та оформлення платформи, адже все має бути максимально зручним, доступним для розуміння, простим;
  • • період діяльності компанії на ринку — цим умовою визначається надійність сервісу, як і грошовими оборотами розглянутого сервісу;
  • • кількість доступних послуг — тобто які види валют можна буде обмінювати через обрану платформу, принцип вибору логічний — чим більше, тим краще, але за наявності фінансового забезпечення по кожному заявленому виду валют;
  • • способи та терміни проведення угоди — зазвичай на таких платформах пропонується здійснювати обмін в автоматичному або ручному режимі, залежно від обраного формату будуть варіюватися і терміни проведення угоди.

Додатково можуть розглядатися такі фактори, як ліміти, що буде важливо, якщо планується оперувати достатньо солідними грошовими сумами. Деякі звертають увагу на наявність програми лояльності або партнерки, щоб мати можливість отримання додаткового прибутку. В цілому сервіс повинен бути оригінальним, не підробленим, і забезпечувати певні гарантії безпеки кожному користувачеві.

63 27.02.2023



Оголошення БУ і нових пристроїв Apple в Україні - iPoster.ua




Дивитись всі оголошення Apple
×
×