Clips - новий безкоштовний додаток від Apple для створення відео!

Компанія Apple розмістила новий додаток Clips для швидкого та легкого створення відеороликів, якими можна швидко поділитися з друзями в повідомленнях та соцмережах. Власники iPhone та iPad вже можуть безкоштовно завантажити додаток в App Store.

Clips дозволяє створювати відео в реальному часі. Для цього потрібно натиснути та утримувати червону кнопку. Також можна знімати відео і в режимі hands-free.

Clips пропонує нову функцію Live Titles, яка дозволяє користувачам додавати анімовані написи та субтитри лише за допомогою свого голосу. Користувач говорить, а на екрані сихронно із голосом з’являються написи. Ви можете обрати один із семи стилів субтитрів. Після запису можна відредагувати текст: додати розділові знаки, замінити слова і навіть вставити смайлики.

Новий додаток пропонує художні фільтри, смайлики, повноекранні постери та велику кількість музичних саундтреків. Крім того, своїм фотографіям та відео ви можете надати вигляд книги коміксів чи додати анімовані хмаринки з фразами.

Також Clips розпізнає людей, які є у вашому відео, і тих, з ким ви ділитеся відео та фотографіями найчастіше. Таким чином, додаток пропонує вам контакти цих людей, щоб ви поділилися з ними новим відеороликом.



Apple 1281 07.04.2017



Оголошення БУ і нових пристроїв Apple в Україні - iPoster.ua




Дивитись всі оголошення Apple
×
×