Айфон 14 Про – секрети популярності

Кожен рік Apple випускає новий телефон і версію Плюс. Також він поставляє на ринок Про версію. Вона дещо відрізняється від базового варіанту.

Якщо Айфон 14 Про порівняти з базовою версією, можна помітити наявність більш потужного процесора. В A16 Bionic працює більш як 16 мільярдів транзисторів. Так, їх зуміли розмістити в такому невеличкому елементі, як і 4 енергоефективні та 2 високочутливих ядра. Це пояснює, чому гаджет став більш продуктивним, у порівнянні з попередніми моделями.

Замість набридлого «чубчика» у пристрої з’явився новий виріз і покращена камера. Додалася функція постійної присутності на дисплеї. Тепер можна побачити нагадування без активації екрана, що дозволяє зекономити заряд батареї.

Довгастий виріз на екрані, що замінив чубчик, використовується для розташування компонентів системи Face ID. Фронтальна ж камера була переміщена до круглого отвору. Варто зазначити, що довгастий виріз називається Dynamic Island. Він міняє форму та адаптується, зважаючи на обставини.

Камера та інше – що варто знати про Айфон 14 Про

Оновлений блок камери отримав головний сенсор на 48 Мп. Якщо освітлення є вкрай слабким, камера поєднує 4 маленьких пікселі в 1 великий. В результаті якість картинки покращується.

Мінімальна відстань для фокусування складає 2,4 см. Спалах також покращили. Він став вдвічі яскравішим та може міняти інтенсивність враховуючи відстань до об’єкта. Для знімання особливо чітких та яскравих фотографій використовується формат Apple ProRAW, для відео – кінематографічний режим.

З Айфон 14 Про не варто турбуватися про відсутність мобільного зв’язку та інтернету. Допомогу можна викликати через супутник. Гаджет підкаже, що зробити для кращого з’єднання. Окрім цього телефон може зафіксувати момент аварії та направити дані до рятувальної служби.

Цей якісний та функціональний гаджет ви можете придбати в Appleroom.

Як замовити iPhone 14 Pro

Щоб купити даний гаджет, зазирніть до інтернет-магазину, що продає оригінальну техніку Apple. В розділі iPhone скористайтеся наявним фільтром. Там ви можете обрати:

  • • колір;
  • • діагональ;
  • • параметри основної та фронтальної камери;
  • • об’єм основної та оперативної пам’яті;
  • • вид процесора та екрана.

Так буде значно простіше визначитися з моделлю.

Для яких потреб плануєте використовувати гаджет? Який колір вам до вподоби? Які параметри є критичними? Обирайте товар на свій смак, щоб замовити його з доставкою, чи скористайтеся можливістю самовивозу.

appleroom.ua 65 10.04.2023



Оголошення БУ і нових пристроїв Apple в Україні - iPoster.ua




Дивитись всі оголошення Apple
×
×