Apple купила шолом віртуальної реальності Vrvana за $30 млн

TechCrunch отримав чутки, від двох різних джерел, що Apple придбала компанію Vrvana, яка розроблює шолом Totem – він має дуже гарні відгуки, але ще ніколи не продавався. По здогадкам, цю компанію з Канади, Apple придбала приблизно за $30 млн. Багато хто вважає, що Apple почне продавати свій шолом додаткової або віртуальної реальності вже в 2020 році.

В підтвердження цієї теорії, Apple відмовилися коментувати це питання, але також і не заперечила це. Компанія Vrvana не відповіла на запитання. Хоч сайт компанії Vrvana все ще працює, але соціальні мережі перестали оновлюватися з серпня цього року.

Чим саме шомол Totem відрізняється від інших? По-перше це комбінована реальність. В шоломі ви зможете бути, як і в доповненій, так і в повністю віртуальній реальності. Це працює завдяки камерам, які під час моделювання доповненої реальності, проектують зображення реального світу на OLED екран в шоломі. По-друге шолом дозволяє відслідковувати ваші руки, щоб взаємодіяти з віртуальними об’єктами.

Все ж таки, все це, до сих пір, лише чутки. Але саме ідея такого поєднання, на погляд iPoster, дуже перспективна, було б цікаво подивитися, як Apple це реалізує.

868 22.11.2017



Оголошення БУ і нових пристроїв Apple в Україні - iPoster.ua




Дивитись всі оголошення Apple
×
×