Водяний дрон Kitty Hawk Flyer - персональний літаючий транспорт.


Kitty Hawk – одна з компаній-стартапів, які намагаються сконструювати персональний літаючий транспортний засіб.

В квітні Kitty Hawk презентувала свій Kitty Hawk Flyer - прототип електричного транспортного засобу, який пересувається як літаючий водний мотоцикл.

Офіс стартапу Kitty Hawk розташований в Сполучених Штатах Америки, а серед її фінансових спонсорів - співзасновник Google Ларрі Пейдж.

Назва компанії Kitty Hawk (Кітті-Хок) обрана не випадково: в місті Кітті-Хок в Північній Кароліні брати Райт вперше здійснили випробувальні польоти на аероплані.

За технічними характеристиками Kitty Hawk Flyer – октокоптер: він має 8 пропелерів, що приводяться в дію вісьмома двигунами.


Компанія Kitty Hawk позиціонує свій Flyer як транспортний засіб для поїздок заради розваг.

Kitty Hawk Flyer керується ручним способом, на ньому дозволяється літати лише над водною поверхнею, всього після кількох хвилин інструктажу ним може керувати навіть недосвідчений користувач.

В США таким видом транспортного засобу можна на законних підставах керувати без льотного посвідчення в місцях, де немає скупчення людей.

Представники компанії Kitty Hawk зазначають, що кінцева версія їхнього транспортного засобу буде дещо відрізнятися від прототипу, який представлений у відео.



3110 04.05.2017



Оголошення БУ і нових пристроїв Apple в Україні - iPoster.ua




Дивитись всі оголошення Apple
×
×