Нове шалене відео від Apple - «Майже магія»

На офіційному YouTube-каналі компанії Apple вийшов черговий рекламний ролик. Він дуже незвичайний, втім, як і більшість інших роликів, які виходили раніше. Цього разу Apple рекламує не пристрої (принаймні, не безпосередньо), а програмні продукти. Говорячи конкретніше, ролик присвячений окремій функції ПЗ iMessage - можливості обмінюватися стікерами, яка була додана з випуском десятої версії iOS.

Рекламний ролик починається з того, що хлопець хоче сказати дівчині, що вона йому подобається, і робить це, причепивши їй на плече великий стікер у вигляді серця. Потім діти і підлітки все навколо обклеюють анімованими стікерами. Стікери чіпляють на випадкових перехожих, причому іноді навіть по кілька штук, на рекламні постери по вулиці і навіть на їжу! Потім прикрашання реального і нудного світу барвистими і веселими наклейками під динамічну музику перетворюється на запеклу боротьбу за допомогою стікерів. Це вперше, коли Apple знімає цілий рекламний ролик про окрему функцію. Відео закінчується недвозначним слоганом: «Скажи це зі стікерами на iPhone 7. Майже магія».

Залишається додати, що створювати набори стікерів, щоб потім запропонувати їх Apple, може кожен. В iTunes є спеціальна сторінка, де зібрані всі доступні стікери.


www.apple.com

1182 16.03.2017



Оголошення БУ і нових пристроїв Apple в Україні - iPoster.ua




Дивитись всі оголошення Apple
×
×