Airbus презентував новий літаючий автомобіль на Женевському автосалоні 2017. Відео!

Авіабудівна компанія Airbus та компанія Italdesign збираються випустити новий транспортний засіб - наполовину автомобіль, наполовину дрон - який допоможе жителям міст пересуватися дорогами під час заторів.

Проектний транспортний засіб з назвою Pop Up було представлено на Женевському автосалоні 2017. Транспортний засіб являє собою «капсулу» для пасажирів, яка може від'єднуватися від колісної основи.

Варто пасажиру потрапити в пробку, як автомобіль від'єднається від коліс і буде підхоплений кількома двигунами, які піднімуть його в повітря.

Представники компаній-розробників концепт-кара вважають, що автомобіль стане вирішенням проблеми з заторами для перенаселених міст з великою кількістю автомобілів.

Пасажири зможуть планувати свої поїздки за допомогою спеціального додатку, який автоматично буде пропонувати більш зручний варіант переміщення - наземний або повітряний.

Після того, як пасажир досягне свого місця призначення, повітряний і наземний модулі разом з капсулою незалежно один від одного повернуться на зарядні станції, де будуть чекати наступних клієнтів.

Представник компанії Italdesign сказав: «Сьогодні автомобілі є частиною екосистеми і, якщо ви хочете створити міський транспортний засіб майбутнього, традиційний автомобіль не зможе стати рішенням для мега-міста. При розробці важливо брати до уваги створення екологічно раціональної та інтелектуальної інфраструктури».


1189 21.03.2017



Оголошення БУ і нових пристроїв Apple в Україні - iPoster.ua




Дивитись всі оголошення Apple
×
×